Een gepast aanbod voor iedereen.

De keuze voor een bepaalde dienst wordt afgestemd op uw doelen, wensen en budget. Als je echt online resultaat wilt met je bedrijf , dan is alleen één bedrijfsfilm laten maken niet genoeg.

Je scoort beter met de combinatie van branded content, een promotiefilm en een bedrijfsfilm. Zo zorg je met branded content voor entertainment, met een promotiefilm voor promotie van je product- of dienst oplossing en met een bedrijfsfilm voor het verhaal van je bedrijf.

Omdat wij graag met je video-contentstrategie meedenken, geven wij korting op videopakketten vanaf vier video’s of meer. Wij geloven dat je beter scoort met kwalitatieve video’s die jouw klanten op regelmatige basis vermaken en triggeren tot actie.

Ben je nieuwsgierig naar de prijzen van een bedrijfsfilm laten maken of naar onze pakketkortingen?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan .

Branded Content
Branded Content
Maak de juiste connectie
DETAILS
Doormiddel van branded content neemt u als het ware het medium TV over en wordt u een platform met boeiende / opvallende / amuserende video content, speciaal voor uw doelgroep. Op die manier voelt uw doelgroep zich verbonden met uw merk of bedrijf.
Bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm
Vertel uw unieke verhaal
DETAILS
Klanten kunnen op basis van een bedrijfsfilm snel een beeld construeren van uw organisatie óf u kunt grote aantallen werknemers efficiënt informeren over de laatste ontwikkelingen en technieken binnen uw bedrijf.
Aftermovie
Aftermovie
Herbeleef uw evenement
DETAILS
Een aftermovie maken is zeer geschikt ter promotie van een feest of evenement. Aftermovies zijn één van de populairste vormen van videocontent op sociale media. Waarom? Omdat de kijker binnen enkele minuten een ‘sexy’ beeld te zien krijgt van een evenement, festival, presentatie óf netwerkdag.
Promotiefilm
Promotiefilm
Zet uw product in de spotlight
DETAILS
Een promotiefilm laten maken komt het dichtst in de buurt van een commercial en bedrijfsfilm. Met als verschil dat u in een promotiefilm niet uw merk of bedrijf, maar een product, service of dienst in de spotlight zet.
Promotiefilms zijn dan ook uitermate geschikt voor in een reclameblok op televisie, als pre-roll op YouTube of als sponsored content op Facebook. Waar de vormen reportage en aftermovie meer richting branded content gaan, kunt u al met een goedkope promotiefilm uw boodschap persuasief communiceren. Kernachtig, doeltreffend en herhaaldelijk.
Referentiefilm
Referentiefilm
Laat anderen over u vertellen
Details
Opscheppen kunnen we allemaal. Alleen werkt dat in dit ”nuchtere” landje vaak averechts. Veel beter kun je (een belangrijk) iemand over jou laten vertellen doormiddel van een referentie film laten maken met voorbeelden. Hierdoor krijgt de doelgroep niet alleen te horen hoe goed je iets hebt gedaan, ook zien zij gelijk het resultaat waar over gesproken wordt.
Instructiefilm
Instructiefilm
Maak het uw klanten eenvoudig
DETAILS
Een instructiefilm maken is één van de meest effectieve manieren om iets duidelijk te maken. U kent vast wel het spreekwoord: ‘een foto zegt meer dan 1000 woorden’. Nou, een instructiefilm (en elke andere soort video) bestaat uit 25 foto’s per seconden. Dit zorgt ervoor dat u met één video alles kan uitleggen. Niet voor niets worden dit soort video’s veel gebruikt in vliegtuigen, bussen en in musea. Een opvallende instructiefilm trekt de aandacht van de voorbij ganger en geeft deze iets mee waar u als bedrijf of instelling vervolgens profijt van heeft. Dit bespaart tijd en geld en werkt vaak ook als entertainment voor als uw bezoeker ergens voor moet wachten.

Sterker met video?

Wij helpen je graag

Contact ons

Vragen worden binnen 1 uur beantwoord!

Not readable? Change text. captcha txt